Най-купувани

Хранителни добавки

Земята предоставя всичко необходимо за здравето и благоденствието на Човека.
Хилядолетното познание за лечебните свойства на билките и растенията в помощ на съвременния човек, който обича природата, но живее в града.

Комплексни биоактивни формули от билкови екстракти и натурални екстракти, за балансиран и здравословен живот на модерните градски хора.

Гаранция за качество
​Terrapia използва единствено и само съставки, които са проверени в практиката като действие и ефект.
Налична е информация в популярни и научни източници за състава и въздействието на съставките.
Българските билки се отглеждат и добиват от екологично чисти райони.
Всички чуждестранни съставки се доставят със сертификат за произход и качество.
USP стандарт
 

Организацията USP е научна неправителствена организация, която от създаването си през 1820 г. работи тясно свързано с правителства, министерства и регулаторни органи по света за изграждането на стандарти на идентичност, качество и чистота на медицински, диетични и хранителни добавки и съставки. В САЩ и в над 140 държави по света стандартите на USP са признати от закона и са приети като отговарящи на всички регулаторни критерии.

Продуктите от серията Terrapia се произвеждат в Аркадия Херба ООД, българо-немско дружество основано през 1997 г. с фабрика в с. Нови хан. Производството се осъществява съгласно комбинирана система за контрол на качеството и безопасността на храните НАССР-ISO22000/2005. Фабриката разполага и с две лаборатории: химико-физична /аналитична/ и микробиологична.

Terrapia използва в своите рецептури единствено и само екстракти, за максимална ефективност на терапията.

Рецептурите са разработени на базата на фитотерапевтичното познание, с консултацията и съдействието на проф. Стефан Николов, д.ф.н. доцент Начко Начев.

Защо комплексни формули?

Комплексните формули осигуряват многопластовост на фитотерапевтичното въздействие и съчетават насочеността към конкретен проблем с много допълнителни ползи за общо укрепване на организма.

Защо екстракти?

За разлика от чайовете, отварите, запарките и др. домашни лекове, екстрактите се добиват по технологичен път и са концентрирани активни вещества, така че с минимално усилие и за оптимално време, да се постигне ефективно въздействие.

Полезен съвет: четете опаковките и обръщайте внимание за наличието на екстракти! Много продукти предлагат просто капсулирани или таблетирани билки – разликата между 50 гр. жен шен, например, и 50 гр. екстракт от жен шен, е съществена за качеството на продукта и качеството на вашата терапия!

Кога и как да приемате хранителните добавки Terrapia?

Обичайната практика е сутрин и вечер по 1 капсула, с вода, сок или чай.
По ваша преценка може да добавите и прием на обяд, след хранене.
Препоръчителният прием е поне 1 месец. След това може да направите почивка от 1-2 месеца и отново да продължите профилактиката си.

Не са открити продукти в тази категория