Най-купувани

Серия за проблемна кожа Teenager

Сортирай по:
Покажи:
Изглед: Лист Таблица
 • Teenager Анти-акне гел защитен 50 мл
  Тийнейджър е натурална серия за проблемна и чувствителна кожа. Без парабени и аромати. ​ Защитния гел за проблемна кожа има противовъзпалително, антибактериално и хидратиращо действие. Предпазва и отстранява акне, черни точки, кожни проблеми, възпаления и зачервявания.  В състава на ..
  21.00 лв.
 • Teenager Анти-акне гел измиващ 125 мл
  Тийнейджър е натурална серия за проблемна и чувствителна кожа. Без парабени и аромати.  Измиващият гел за проблемна кожа е подходящ за ежедневна употреба и не дразни очите. Образува обемна, кремообразна пяна. Предпазва и отстранява акне, черни точки, кожни проблеми възпаления и зачервявания...
  19.00 лв.
 • Teenager Анти-акне гел пилинг минерализиращ 125 мл
  Тийнейджър е натурална серия за проблемна и чувствителна кожа. Без парабени и аромати.  Минерализиращият пилинг гел за проблемна кожа има миенрализиращо, противовъзпалително, антибактериално и хидратиращо действие. Предпазваз и отстранява акне, черни точки, кожни проблеми и възпалявания. ..
  19.00 лв.
 • Teenager Анти-акне кална маска 100 мл
  Тийнейджър е натурална серия за проблемна и чувствителна кожа. Без парабени и аромати.  Маската за лице и тяло за проблема кожа има дълбокопочистващо, минерализиращо, детоксинизиращо, антибактериално и хидратиращо действие. Предпазва и отстранява акне, черни точки, кожни проблеми възпаления ..
  21.00 лв.
 • Teenager Анти-акне лосион 125 мл
  Тийнейджър е натурална серия за проблемна и чувствителна кожа. Без парабени и аромати.  Лосиона има противовъзпалително, антибактериално и хидратиращо действие. Предпазва и отстранява акне, черни точки, кожни проблеми, възпаления и зачервявания. В състава на лосиона са включени екстракт о..
  17.50 лв.